:: M0ve t0 PJ campus ::

Monday, April 26, 2010 at 8:24 PM


بسـم الله الرحمن الرحيم

salam =)
hurm..berat betul rase nk post kali ni..ape pun macam yg dah tersurat..
bace la n tgk sendiri...nak xnak..la budda..kena hadapi jugak..dah hampir setahun stdy kt nilai..last2 tahun ke 2 kena m0ve to PJ campus..xdapat bayangkan situasi kat sana...dengan nak dapat m00d study...
environment lagi..maksud saya,
bukan saya x dapat adapt environment kat sane
..well,of course la rules strict giler..
saya ok je ngn tu..n0t such a big problem for me..but...
hurm...hanya saya dengan dia je yg taw..
kami dah hampir 3 sem bkawan...
rasenye x perlulah saya nak menti0n name dia dalam ni..hanya kami je yg tahu...ape pun..saya bersyukur sgt2..
c0z both of us LAWS students..same2 m0ve t0 PJ campus ...xda la terase sgt..
cume xtaw la..
start dari sem 1st lagi kami d0rmmates...hurm..
h0pefully ....
Allah s.w.t tetapkan yg terbaik buat KAMI ...
di sana...
see u PJ.





0 comments

Post a Comment

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com